Digitale transformatie voor de culturele sector

Hoe vergroot ik mijn online zichtbaarheid?

Je hebt een archief, een groot aantal events en de ambities om ook online een enthousiaste en betrokken community te bouwen. Je voelt dat je meer uit je online zichtbaarheid kan halen. Maar waar begin je? Bij een visie en een droom. Elke digitale transformatie bouwt voort op een gedegen digitaal platform. Een hub waar je verhalen, (digitale) evenementen en bezoekers samen komen. 

Mark de Greeff, CMO Dutch Design Week

“We zochten een echt partnerschap: experts die meedenken en meegroeien met onze ambities.”

15 jaar ervaring in digitale merkbeleving

Verve staat aan de start van de websites en online platformen van Literatuurmuseum, Dutch Design Week en vele anderen. Ons uitgangspunt? Pas als we elkaar goed kennen, gaan we van start. Online storytelling start met een offline kennismaking.

Irma Benliyan, Hoofd Marketing Kunstmuseum Den Haag

“Wat Verve onderscheidt is dat ze goed luisteren en doorvragen. Zo komen ze echt tot de kern.”

We bouwen aan jouw ambities

Gezamenlijk brengen we de ambities van jouw instelling in kaart. In een interactieve sessie verplaatsen we ons in de schoenen van jouw publiek. Zo maken we de gewenste klantreis inzichtelijk. Dat leggen we naast je doelen en dan gaan we bouwen.

Heb je andere digitale partners? Geen probleem. We hebben ruime ervaring met het koppelen van systemen als ActiveTickets, HubSpot, Salesforce en narrowcasting.

Of je nu werkt bij een krant, een museum, een concertzaal of in het onderwijs, elke digitale transformatie start met grote ambities.

Wat zijn die van jou? Vertel ons meer over je plannen en dan gaan we samen aan de slag.

Neem contact op